Hyppää pääsisältöön

Räppäri yhteistyöstä Meiju Suvaksen kanssa: Ikäero ei haitannut

Lauantaina YleX Himotuimmissa Tytti Shemeikan haastattelussa vieraili Teflon Brothersin riveistäkin tuttu Heikki Kuula, jonka mukaan yhteistyö Meiju Suvaksen kanssa oli varsin mieluisaa.

Meiju Suvas UMK-finaalissa. // Kuva: Tomi Mikola

Teflon Brothersien Seksikkäin jäbä -kappaleen kertosäkeessä laulaa Meiju Suvas, joka päätyy kappaleen musiikkivideossa poreammeeseen Stigin kanssa. Heikki Kuulan mukaan yhteistyö iskelmätähden kanssa toimi hyvin.

- Tuntuu, että oltiin heti jotenkin samalla levelillä, se 30 vuoden ikäero ei kauheesti painanu. Jännä, että sinä vuonna, kun se on tehny sen biisin, me ollaan synnytty, Kuula kertoo.

Teflon Brotherin kolmas albumi, Valkoisten dyynien ratsastajat julkaistiin tammikuussa, ja albumin biisit ovat varsin bailuhenkistä räppiä. Kuula paljastaa Teflon Brothersien olevan työstämässä uutta albumia, mutta yksityiskohtia hän ei suostunut paljastamaan.

- Me ollaan tekemässä uutta levyä, jonka tarkoitus olis tulla jo jouluks. Se on taas erilaista ja erilaiselle kuulijakunnalle, mutta me ei sitä tyyliä ei voida vielä sanoo, että se tulee vähän niinku yllärinä.

Kuuntele koko haastattelu alta.

Teflon Brothers esiintyi UMK:n finaalissa Barona Areenalla 9. helmikuuta ja mukana menossa olivat myös Hunksit.

Lähteet: YleX Himotuimmat