Hyppää pääsisältöön

Jukka Poika ja Anssi Kela yhteistyössä – kuuntele Nirvana-cover

Jukka Poika ja Anssi Kela versioivat Nirvanan Come As You Are -hittiä.

Jukka Poika Studio B Live // Kuva: Tomi Mikola

Ylen uudessa musiikkiohjelmassa Anssi Kela musisoi mielenkiintoisen vieraan kanssa yksiössä Helsingin Kalliossa. Luvassa on yllättäviä ja tunnelmaltaan ainutlaatuisia esityksiä.

Hetkiä Kalliossa -ohjelman neljän ensimmäisen jakson vieraat ovat: Jukka Poika, Janna, Irina ja Eero Raittinen. Kela on innoissaan artistivieraistaan. Osan kanssa hän on työskennellyt ennenkin, mutta esimerkiksi Jukka Pojan kanssa Anssi ei ole aiemmin esiintynyt. Anssille jäi hyvät muistot Hetkiä Kalliossa -sessioista.

– Fiilis on erilainen soittaa musiikkia oikealla kotisohvalla aidossa olohuoneessa kuin studiossa, jossa on kymmeniä ihmisiä säätämässä. Halusimme pienen mutta sitäkin osaavamman kuvaustiimin kanssa saada aikaan intiimin ja kodikkaan tunnelman, ja siinä mielestäni onnistuimme, Kela kertoo.

Hetkiä Kalliossa -ohjelman tarjoaa yle.fi/musiikki.

Lähteet: yle.fi/musiikki