Hyppää pääsisältöön

Elastinen julkaisi uuden musiikkivideon: Kuvausten jälkeen haistiin kaikki kinkulta

Elastinen sai toteuttaa Iisii-kappaleen musiikkivideossa pitkäaikaisen haaveensa.

Elastinen

Räppäri ja The Voice of Finlandin tuomari Elastinen vieraili YleX Aamussa keskiviikkona. Ela julkaisee neljännen sooloalbuminsa huhtikuussa. Levyn ensimmäinen sinkku Iisii oli YleX Aamussa ensisoitossa tänään.

Heti perään julkaistiin myös kappaleen musiiikkivideo. Elastinen kertoo, että uudessa musiikkivideossa ei ole sen suurempaa tarinaa, mutta sen sijaan se on täynnä energiaa. Lisäksi räppäri sai toteuttaa videolla yhden pitkäaikaisista haaveistaan:

- Saatiin siihen palavia tynnyreitä, joiden kyljessä lukee Rähinä! Ne on itseasiassa meidän keikkasetissä nyt ja ne haisee aivan kamalalle. Muutenkin kuvausten jälkeen me kaikki haistiin ihan kinkulta, Elastinen kertoo nauraen.

Nyt Elastisen uusi musiikkivideo on katsottavissa! (Klo.11.16)

Lähteet: YleX Aamu