Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Elastisen kappaleesta Iisii?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Elastinen // Kuva: Alma Hätönen/YleX

Kuka? Elastinen: Iisii

Mitä? Fintelligens-duosta tuttu Elastinen työstää parhaillaan neljättä sooloalbumiaan, jolta saadaan tänään esimakua YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa. Iisii on ensimmäinen sinkku huhtikuussa julkaistavalta levyltä. Kappale sai tänään ensisoittonsa YleX Aamussa. Elastinen on paljastanut tulevan levyn tyylistä sen verran, että hän aikoo laulaa entistä rohkeammin ja ottaa musiikillisia vapauksia.

Hä? Elastinen on kokenut viime kuukausina uskomattoman muodonmuutoksen. Mies on ensimmäistä kertaa vuosiin antanut hiuksiensa kasvaa. Elastinen on kertonut, että ottaa tukastaan palautetta ainoastaan naisilta. Lue lisää Elastinen kommentoi tukkakohua: Palautetta otetaan vastaan vain naisilta