Hyppää pääsisältöön

YleXPop muuttaa Ouluun vuonna 2014

Nyt kun Timppakin on kruunattu Vuoden oululaiseksi, on hyvä suunnata YleXPop-karavaani kohti Oulua vuonna 2014.

Musta YleXPop-logo // Kuva: YleX

YleX:n ohjelmapäällikkö Jyri Kataja-Rahko kertoo, että Oulu valikoitui YleXPop-kaupungiksi useastakin syystä. Oulussa tullaan juhlimaan vuosina 2014 ja 2015.

- Itse olin ajatellut, että se voisi olla seuraava kohde ja sitten kävikin niin, että Oulun kaupungin edustaja otti yhteyttä ja kysyi, että tulisimmeko sinne. Lisäksi meillä on erittäin paljon yleisöpohjaa Oulussa ja lähiseudulla - haluamme tarjota heille ja mahdollisille uusille faneille kesän hienoimmat ja kovimmat bileet, Kataja-Rahko kommentoi.

YleX:lle Oulu merkitsee myös paljon: onhan kaupunki tuottanut meille monta työntekijääkin, kuten YleX:n juontaja Timo ”Timppa” Launosesta Vuoden oululainenTimo ”Timppa” Launosen.

- Näin isolla produktiolla YleX ei ole Oulussa koskaan aiemmin ollut. Ja tietenkin mitä pohjoisemmaksi mennään, niin sitä vähemmän yleisölle on tarjolla suuren luokan ilmaiskonsertteja. Oulu & lähiseutu ovat myös tuottaneet meille monta loistavaa työntekijää! Veikkaan, että tässä matkan varrella ennen tapahtumaa löytyy vielä monta muutakin erityistä asiaa, ohjelmapäällikkö intoilee.

Tänä kesänä juhlitaan vielä isosti Tampereella

Tulevana kesänä YleXPopissa Tampereella juhlitaan kanavan kymmenvuotista taivalta. Luvassa on useita huikeita esityksiä ja erityistä ohjelmaa, joista tiedotetaan kevään kuluessa. Ohjelmapäällikkö uskaltautuu kuitenkin paljastamaan, että viime vuoteen verrattuna lavalla nähdään muun muassa enemmän esiintyjiä, ja luvassa on myös ”etkot & jatkot”.

- Todella kovan Kesäkumibiisin suhteen on luvassa jotain spesiaalia, ja lisäksi on tarkoitus tehdä muutama yllätys artistien kera lavalla.

Kataja-Rahko kertoo kanavan päättäneen reilu vuosi sitten, että YleX kiertää entistä vahvemmin ja näkyvämmin ympäri Suomea.

- Näin kaikilla kanavan faneilla on mahdollisuus osallistua YleX:n järjestämiin tapahtumiin. Tärkeä juttu oli tietenkin se, että kanavan isoin tapahtuma eli YleXPop lähtee tien päälle.

Lähteet: YleX

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.