Hyppää pääsisältöön

12-vuotias suomalaispoppari Isac Elliot on kuin Suomen Justin Bieber

Ensimmäisen sinkkunsa tänään julkaiseva espoolaisnuorukainen ihailee Justin Bieberiä.

Isac Elliot // Kuva: YleX / JP Panttila

Poppari Isac Elliotin ensimmäinen single New Way Home saa ensisoittonsa YleX:n Uuden musiikin aamuvuorossa tänään klo 10.10.

- Tuntuu mahtavalta, tosi siistii. Sen tekeminen on ollut aika rankkaa, mutta hyvä tuli. Se on tanssibiisi, jossa on hyvä meininki, vähän kuin Justin Bieberin As Long as You Love Me, Elliot kertoo YleX:lle.

Vasta 12-vuotias Isac tekee musiikkia muun muassa isänsä kanssa. Tuottajana puolestaan häärii Nimetön-yhtyeestäkin tuttu Joonas Angeria. Nuori poppari on kirjoittanut levydiilin Sony Musicin kanssa ja keikkamyyntidiilin Live Nationin kanssa.

- Lähden kiertueelle varmaan tässä kohta. Haluan show’n, jossa tanssitaan aika paljon. Tanssin hip hopia melkein joka päivä nyt, kun treenaan musavideota varten ja muuten noin kerran viikossa, laulaja juttelee.

Isacin esikuvia ovat Bieberin lisäksi Usher ja Beyonce. Hän haaveilee kansainvälisestä urasta ja harrastaa musiikin lisäksi uintia, lumilautailua ja hiihtoa.

- Ennen kesää tulee vielä toinen sinkku ja esikoislevy. Toivottavasti ne lähtee ulkomaillakin. Toivon ulkomaan keikkoja ja sitä, että tää olisi mun työ koko loppuelämän, Elliot sanoo.

Lähteet: YleX