Hyppää pääsisältöön

Antti Tuiskun tauko on ohi - uutta musiikkia maanantaina

Antti Tuisku tekee paluun maanantaina julkaistavalla Rakkaus on. -singlellään.

Antti Tuisku YleX Iltapäivän vieraana // Kuva: Tytti Shemeikka / YleX

Maanantaina 18. helmikuuta julkaistava single on esimakua Tuiskun kymmenenneltä studioalbumilta, joka ilmestyy 10. toukokuuta. Samana päivänä on myös levynjulkaisukeikka legendaarisella Tavastia-klubilla Helsingissä. Antti Tuisku tuo uuden singlensä soitettavaksi myös YleX Aamuun maanantaina ja kertoo silloin muun muassa kappaleesta enemmän.

- Olen tehnyt uutta albumia yli vuoden. Odotan innolla millaisen vastaanoton single saa. Halusin lähteä tekemään musiikkia, joka saa ihmiset liikkumaan ja hyvälle tuulelle, mutta myös ajattelemaan elämän suuria kysymyksiä. Sitä tämä single edustaa täydellisesti, Antti summaa.

Ensi maanantaina julkaistaan myös video uuteen Rakkaus on. -singleen. Video kuvattiin Egyptissä tammikuussa ja sen ohjasi Vuoden musiikkivideosta Emma-palkittu Mikko Harma.