Hyppää pääsisältöön

MasterChef-kilpailijalla on oma kaappi YleX-palkinnoille

MasterChef-kilpailija Aki Keskitalo on myös legendaarinen YleX-skabailija "Aki Orimattilasta".

Aki Orimattilasta/Aki Keskitalo // Kuva: Alma Hätönen

Tällä kaudella MasterChef-ohjelmassa kilpaileva Aki Keskitalo vieraili perjantaina YleX Aamussa. Aki tunnetaan myös legendaarisena YleX-skabailijana, "Aki Orimattilasta". Vuosien varrella kilpailuhenkiselle kokille on kertynyt niin paljon palkintoja, että hänellä on jo oma kaappi YleX Aamun palkinnoille!

Akilla oli mukanaan YleX-reppu täynnä palkintoja, jotka lähestyivät jo vintagea. Lisäksi Aamun Ile laski, että Akilla oli 56 palkintokorttia.

- Kaivelin palkintokaappia eilen illalla. Tässä nyt olisi käyttämätön oranssi cooleri, jonka on kompassi oli alusta lähtien irti. Lisäksi täällä on kova tuote eli pefletti, Aki selosti ja purki repun sisältöä pöydälle.

Aki lahjoitti mukanaan tuomansa palkinnot perjantain Aamun Kutosen -voittajalle.

Lähteet: YleX Aamu