Hyppää pääsisältöön

Pää Kii -laulaja Roskilde-keikasta: Pää ei kestä isoja tapahtumia

Pää Kii -yhtye esiintyy ensi kesänä Roskildessa. Punk-bändin solisti ei kuitenkaan piittaa megatapahtumista.

Pää Kii // Kuva: facebook.com/PaaKii666

Kotimainen punk-bändi Pää Kii esiintyy Roskildessa, että tämän hetken hehkutetuin punk-yhtye Pää Kii esiintyy ensi kesänä Roskildessa. Roskilde-keikan sopiminen ei kuitenkaan ollut aivan läpihuutojuttu.

- Meillä oli vähän ongelmia, kun meidän basistilla on lapsi kotona just sillä viikolla ja sille piti saada hoitaja, että päästään sinne keikalle. Saatiin se kuitenkin järjestettyä, Pää Kii -laulaja Teemu Bergman kertoo YleX:lle.

Vaikka yhdellä Euroopan suurimmista festareista esiintyminen on hieno tilaisuus bändille, ei Bergman piittaa megatapahtumista.

- En mä ole siellä ikinä aiemmin ollut. Ei mun pää kestä sellaisia tapahtumia. En oikein pidä festareista, koska siellä on liikaa porukkaa ja se alkaa ahdistaa. Yleensä tykkään paljon enemmän pienistä keikoista kuin tuollaisista isoista tapahtumista, Teemu selittää.

Laulajan tuntemuksista huolimatta Pää Kii esiintyy ensi kesänä Roskilden lisäksi useilla festareilla, kuten Ruisrockissa, Ilosaarirockissa ja Tammerfesteillä.

Lähteet: YleX