Hyppää pääsisältöön

Kohulaivalla esiintynyt VilleGalle YleX:lle: Ei abiristeilylle syömään lähdetä

Aamulehti uutisoi tänään, että abiturienttien risteily St Peter Linen M/S Anastasia -aluksella olisi ajautunut täyteen kaaokseen ja abiturientit olisivat jääneet ilman ruokaa ja juomaa. Laivayhtiön edustaja kiiruhti kumoamaan väitteitä. Myös laivalla esiintynyt JVG-kaksikon VilleGalle kommentoi YleX:lle tapausta.

JVG // Kuva: Iida Korhonen / YleX

JVG oli abiristeilyllä esiintymässä. VilleGalle kertoo YleX:lle, että hän ei ainakaan havainnut mitään Aamulehden tai Iltalehden mainitsemia epäkohtia laivalla.

- Meillä oli paras keikka aikoihin. Jengi oli todella hyvällä meiningillä mukana, ihan ku meiän uran alkuhypessä. Ei näkyny mitään kauheuksia, VilleGalle sanoo.

Iltalehti kirjoitti, että JVG:n keikan aikana olisi nähty vaaratilanteita ja yleisössä olisi nähty muun muassa pyörtymisiä.

- Jokaisella meiän keikalla on vaaratilanteita. Siihen pitää varautua, VilleGalle nauraa jatkaen, ettei hän ainakaan havainnut mitään vaaratilanteita.

Räppärin mukaan porukka laivalla oli ainakin sen verran humalassa, ettei kukaan abiturienteista ainakaan jäänyt ilman alkoholia.

- En ymmärrä mitä jengi valittaa. Märkää oli niin paljon, ettei kukaan ainakaan ilman juomaa jääny, mies naureskelee.

Räppäri jatkaa, että risteilystä noussutta kohua on paisuteltu turhaan.

- On näin ihan selvästi! Ei kukaan abiristeilylle syömään lähe!

JVG:n kokoonpano oli tyytyväinen risteilyn järjestelyihin heidän osaltaan, ja VilleGalle muisteli lämmöllä bäkkärille tuotuja votkapulloja.

Laivayhtiön johtaja tyrmää Aamulehden väitteet

Aamulehden mukaan Helsinkiin saapui lauantaiaamuna tyytymättömillä abiturienteilla lastattu laiva. Lehden mukaan Anastasia-alukselta olisi loppunut ruoka ja vesi, ja lisäksi baarit olisi suljettu jo alkuillasta. Tiedot olivat peräisin abiturienttien vanhemmilta, joihin nuoret olivat ottaneet laivalta yhteyttä. St Peter Linen Suomen-johtaja tyrmää lehtitiedon. Roland Forssell kertoi Yle Uutisille, että hän on lauantaiaamuna tavannut risteilijällä ollutta henkilökuntaa.

- Nämä jutut on täysin tempaistu jostakin, Forssell sanoo.

Abiristeilyyn sisältyivät Forssellin mukaan sovitusti seisovat pöydät, joihin joidenkin abiturienttien mukaan oli valtavat jonot ja ruokailuaika oli liian lyhyt.

Lähteet: YleX