Hyppää pääsisältöön

Veljekset veivät voiton

Von Hertzen Brothers vei Himotuimmat-listan kärkipaikan Sallalta ja Mirolta.

Von Hertzen Brothers // Kuva: http://www.vonhertzenbrothers.com

Hyvän tovin Himotuimmat-listan kärjessä viihtynyt Sallan ja Miron matka maailman ympäri joutui luopumaan kärkipaikastaan. Von Hertzen Brothersin kappale Flowers And Rust vei kärkipaikan toisella listaviikollaan.

Kolmantena listalla viihtyi Teflon Brothersin kappale Seksikkäin jäbä. Myös UMK-finaalissa esiintynyt yhtye oli viime viikolla sijalla 6.

YleX Himotuimmat on ohjelma, jossa sinä määräät juoksujärjestyksen. Voit valita joka viikko omat suosikkisi YleX:n soittolistalta ja vaikuttaa siihen, mitkä biisit soivat lauantaisin YleX Himotuimmat TOP-20:ssa.

YleX Himotuimmat -listan kärkipaikalle äänestetty kappale soi YleX:ssä joka päivä seuraavan viikon ajan. Lisäksi YleX Himotuimmat -listan ykkönen ansaitsee itselleen koskemattomuuden seuraavassa äänestyksessä. Koskemattomuuden aikana Himotuin kappale pysyy mukana äänestyksessä, vaikka biisi olisi jo poistunut YleX:n soittolistalta. Soittolistalle nousee joka viikko uusia kappaleita ja osa vanhoista poistuu. Koskemattomuus YleX Himotuimmat -äänestyksessä on voimassa vain silloin, kun kappale komeilee YleX Himotuimmat -listan kärjessä.

Lähteet: Himotuimmat-äänestys