Hyppää pääsisältöön

KarmaRock haluaa auttaa nuoria - myöntää ensimmäistä kertaa studiostipendin

KarmaRock jakaa tänä vuonna ensimmäisen kerran studiostipendin, jota voivat hakea kaikki satakuntalaiset bändit ja muusikot.

Maj Karma -yhtye on perustanut KarmaRockin.

Stipendi pitää sisällään kolme päivää studioaikaa ammattimuusikko ja -äänittäjä, Maj Karma -kitaristi Häiriö Piirisen ohjastamana.

- Haluamme auttaa nuoria, satakuntalaisia muusikoita pääsemään alkuun urallaan. Hyvä alku on jo se, että bändillä on oma demo, jolla kolkutella levy-yhtiöiden ovia, toteaa KarmaRockin tiedottaja ja stipendivastaava Mape Morottaja.

KarmaRock järjestetään Harjavallassa ensi kesänä 27. heinäkuuta jo 22. kerran. Festivaali perustettiin alun perin edesauttamaan satakuntalaisten bändien keikkatilannetta. Stipendi on luonnollinen jatkumo tälle aatteelle ja siitä on tarkoitus tehdä jokavuotinen.

- Myimme festivaalin viime vuonna loppuun ja haluamme jakaa hyvää. Jos vastaavat kävijämäärät saadaan myös ensi kesänä, saa stipendi jatkoa, Morottaja lupaa.

Lisäksi KarmaRock on hankkinut bändejä varten pakettiauton, jota bändit voivat vuokrata huomattavasti yleistä hintatasoa halvemmalla. Autoa vuokrataan myös muuhun kulttuuritoimintaan. Ohjeet stipendin hakuun ja auton vuokraukseen löytyvät KarmaRockin sivuilta. Samalla myyntiin tulee sadan kappaleen rajoitettu erä KarmaRock22 -ystävän KausiKortteja, KausiKortti sisältää pääsylipun lisäksi erikoislahjana KarmaRock22 -t-paidan, jota ei ole mahdollista saada muuten kuin hankkimalla KausiKortin.

KarmaRockin KausiKortit ovat nyt myynnissä Tiketissä. KarmaRockin normaalit pääsyliput tulevat myyntiin toukokuun alussa.

Lähteet: KarmaRock