Hyppää pääsisältöön

Patti Smithille lisäkonsertti Helsinkiin

Patti Smithin Suomen konserttien liput menivät kuin kuumille kiville heti niiden tultua myyntiin.

Patti Smith

Sekä Helsingin että Tampereen konsertit varattiin nopeasti loppuun, Helsingin keikka alle tunnissa. Suuren kysynnän ansiosta punkin kummitädille on saatu nyt vahvistettua toivottu lisäkeikka Helsinkiin Musiikkitalolle sunnuntaille 7. heinäkuuta. Lisäkonsertin liput tulevat myyntiin torstaina 21. helmikuuta Lippupalvelussa.

Lukuisia palkintoja saanut Patti Smith on tehnyt pitkän ja vaikuttavan uran, ja hänen teoksensa nauttivat laajalti suurta arvostusta. Jo vuoden 1975 debyyttialbumi Horses nosti Patti Smithin New Yorkin alakulttuureista kasvaneen punk-liikkeen kuningattareksi.

KONSERTIT:

Patti Smith and her band (USA)

Su 7.7.2013 klo 19.30 Helsinki, Musiikkitalo LISÄKONSERTTI!

Ma 8.7.2013 klo 19 Tampere, Tampere-talo

Ti 9.7.2013 klo 19.30 Helsinki, Musiikkitalo (loppuunvarattu)

Lisäliput tulevat myyntiin torstaina 21.2.2013 klo 9.

Lähteet: Live Nation