Hyppää pääsisältöön

Putous-näyttelijöiden tähdittämä leffa ylitti 100 000 katsojan rajan

Johanna Vuoksenmaan ohjaama, 21 tapaa pilata avioliitto, on ylivoimaisesti Suomen katsotuin elokuva elokuvateattereissa jo toista viikkoa.

21 tapaa pilata avioliitto

21 tapaa pilata avioliitto -elokuva keräsi toisena esitysviikonloppunaan (15.- 17.2.) peräti 39 763 katsojaa ja ensi-iltaviikonloppuun verrattuna pudotus katsojamäärissä on historiallisen pieni, vain kahdeksan prosenttia, joka kertoo että elokuvan viidakkorumpu on ollut erittäin vahvasti positiivinen. Elokuvan on ensi-illan jälkeen, kymmenen päivän aikana, nähnyt jo 110 700 elokuvissa kävijää.

- Elokuvan ja tarinan kiinnostavuus ja menestys on vaikea ennustaa aina, mutta varsinkin jos sen takana ei ole tuttua ilmiötä tai kirjaa. 21 tapaa pilata avioliitto on uusi idea ja alkuperäiskäsikirjoitus, jolla ei tavallaan ollut valmista yleisöä, ohjaaja Johanna Vuoksenmaa sanoo.

Elokuvan rooleissa nähdään Putouksesta suureen suosioon nousseet Riku Nieminen, Armi Toivanen ja Aku Hirviniemi. Lisäksi elokuvassa näyttelevät Pamela Tola, Vesa Vierikko, Essi Hellén ja Hannele Lauri.

Lähteet: Nordisk Film