Hyppää pääsisältöön

Antti Tuisku rakkaudesta: Kenenkään ei tulisi tuomita ketään

YleX Aamun vieraana käynyt Antti Tuisku haluaa muistuttaa tuoreella Rakkaus on -kappaleellaan, että ketään ei pitäisi tuomita.

Antti Tuisku YleX Aamun vieraana // Kuva: Maria Rautio

Tauolta palannut Antti Tuisku kävi läpi viime kesänä joogaopettaja-koulutuksen Thaimaassa. Lomailun ja opiskelun lisäksi Tuisku on ehtinyt tehdä breikin aikana myös uutta musiikkia ja tuore albumi julkaistaan tänä keväänä.

- Olen ollut fiiliksissä siitä, että olen päässyt turhista liian suurista paineista eroon ja tehnyt pitkästä aikaa positiivista musaa ja multa on tulossa tanssittava levy. Me haluttiin tehdä biisi, joka ei välttämättä kerro parisuhteen rakkaudesta, vaan se kertoo rakkaudesta ylipäätään. Ihmiset voivat tulkita viestiä monella tavalla, mutta pääpointti on se, ettei kenenkään tulisi tuomita ketään, Tuisku kommentoi.

Antti Tuisku kokee, että ilot ja surut rakkaudessa saavat ihmisen tuntemaan olevansa elossa.

- Rakkaus on riski, mutta kyllä se opettaa meitä. Eritoten, erot, ihastumiset ja rakastumiset ovat sellaisia juttuja, jolloin tiedät oikeasti olevasi hengissä, poppari sanoo.

Tuiskun seuraava albumi julkaistaan 10. toukokuuta ja sen myötä poppari esiintyy myös elämänsä ensimmäistä kertaa Helsingin maineikkaalla Tavastia-klubilla.

Lähteet: YleX