Hyppää pääsisältöön

Slash ei usko Lamb of God -laulajan tapposyytteisiin

Tänään Helsingissä esiintyvä Slash on kertonut Prahan keikan yhteydessä tukevansa metallibändin laulajaa. Takuusummiin liittyneet epäselvyydet kummastuttavat.

Myles Kennedy ja Slash Ruisrockissa 2010. // Kuva: Tomi Mikola

Kitarasankari on kommentoinut kesken olevaa oikeudenkäyntiä, jossa syytetään Lamb of Godin Randy Blytheä taposta. Kyseessä on pari vuotta sitten Prahassa tapahtunut onnettomuus, jossa Lamb of Godin fani menehtyi keikalla saamiinsa vammoihin.

Slash on antanut Euroopan kiertueensa yhteydessä haastattelun prahalaiselle BE IN TV:lle ja hän sanoo kuulleensa oikeustaistelun etenemisestä yhteisten tuttujen kautta. Hän ihmettelee muun muassa, miten laulajan piti maksaa takuusumma moneen kertaan, ennen kuin hän pääsi vapaaksi niitä vastaan. Sen takia laulaja Randy Blythe vietti pitkän aikaa tutkintovankeudessa, vaikka oli takuut maksanut.

- Lopulta hänet päästettiin vapaaksi ja nyt asia on etenemässä, enkä usko hänen syyllistyneen millään tavalla rikokseen. No, tämä asia luultavasti etenee omalla painolla.

Slash lisää tsekkiläisen oikeusjärjestelmän olevan niin vieras hänelle, ettei osaa yhtään arvioida, mikä tuomio tulee olemaan.

Lamb of Godin laulaja on aiemmin kiistänyt syyllisyytensä. Jos hänet tuomitaan, saattaa Randy Blythe joutua vankilaan jopa kymmeneksi vuodeksi. Mies on matkustanut takaisin Yhdysvaltoihin odottamaan oikeudenkäynnin jatkumista.

Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators esiintyy tänään Helsingin Hartwall Areenalla. Uuden levyn biisien lisäksi keikalla tullaan kokemaan melkoinen annos Slash tänään Helsingissä: Odotettavissa nostalgiatulitusta Gunnari-faneille. Tsekkaa huomenna ylex.fi:ssä kuvat keikasta!

Lähteet: NME

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.