Hyppää pääsisältöön

Slash tänään Helsingissä: Odotettavissa nostalgiatulitusta Gunnari-faneille

You know where you are? You're in the Jungle Baby. Nämä lyriikat kuullaan todennäköisesti tänään. Illan tulevat päättämään eräät rockhistorian hienoimmista biiseistä.

Slash Ruisrockissa. // Kuva: Tomi Mikola

Hartwall Areenalle tänään suuntaavat rockfanit tulevat kuulemaan tietenkin Slashin soololevyn, Apocalyptic Loven, biisejä. Ja onpa settiin tällä kiertueella mahtunut Velvet Revolverilta ainakin Slither-biisi. Suurin osa faneista kuitenkin odottanee massahurmosta, joka syntyy vanhojen Guns n' Roses -klassikoiden synnyttämästä yhteislaulusta.

Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators on soittanut kiertueellaan näistä hard rockin helmistä ainakin Nightrainiä, josta mainio taltio alla. Esimerkiksi Pietarissä Slashin settiin kuuluivat myös Civil War, Rocket Queen, Sweet Child O' Mine ja encoreina Welcome to the Jungle sekä Paradise City. Hieman aiemmin soitetulla Prahan keikalla settilistan Gunnaribiisit olivat pääosin samat.

Slashin hyvä ystävä Michael Monroe on bändeineen lämmittelijän ominaisuudessa paikalla, mutta nousee lavalle myös pääesiintyjän kanssa.

YleX on paikan päällä ja keikkakuvat ovat nähtävissä huomenna ylex.fi:ssä.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.