Hyppää pääsisältöön

Brit Awards järjestetään tänään – katso kuvat kulisseista

Massiivinen Brit Awards -gaala järjestetään tänä iltana Lontoossa.

One Direction // Kuva: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Brit Awards -musiikkigaala järjestetään tänään 20. helmikuuta Lontoossa. Yli tuhat työntekijää on rakentanut massiivista spektaakkelia 02 Areenalla kahden viikon ajan. Gaala on myös julkaissut kuvia kulissien takaa nostattaakseen odotusta.

Supertähtiä vilisevässä musiikkigaalassa tullaan tarjoilemaan noin 4000 annosta ruokaa. Herkuista vastaa 60 kokkia, jotka ovat valmistelleet pöperöitä 2000 tunnin ajan. Jo eilen musiikkilehti Brit Awards tarjoaa supertähdille majoituksen puumajassapaljasti vieraille annettavan lahjakassin sisällön, jonka hauskin juttu on yhden yön majoitus puumajassa.

Gaalassa nähdään muun muassa Taylor Swift, Robbie Williams, Muse, Ben Howard, One Direction, Mumford & Sons, Emeli Sandé ja Justin Timberlake.

Brit Awards -ehdokkaat löytyvät Brit Awards -ehdokkaat julkistettiin. Gaalaa voi puolestaan seurata täältä.

Lähteet: Digital Spy