Hyppää pääsisältöön

Ei vain kello viiden tee - hetki teehuoneella

Arkinen teehetki muuttuu arvokkaaksi, kun tee valmistetaan oikeaoppisesti, mutta nautitaan antaumuksella ja tunteella. Seesteisen teehetken voi viettää vaikka teehuoneissa, joissa teekulttuuri elää parhaimmillaan. Teehuoneissa on tunnelmaa. Kuva: Siiri HuttunenTeehuoneissa on tunnelmaa. Kuva: Siiri HuttunenTeehuoneissa on tunnelmaa. Kuva: Siiri HuttunenTeehuoneissa on tunnelmaa. Kuva: Siiri HuttunenTeehuoneissa on tunnelmaa. Kuva: Siiri HuttunenTeehuoneissa on tunnelmaa. Kuva: Siiri HuttunenTeehuoneissa on tunnelmaa. Kuva: Siiri HuttunenTeehuoneissa on tunnelmaa. Kuva: Siiri HuttunenTeehuoneissa on tunnelmaa. Kuva: Siiri HuttunenTeehuoneissa on tunnelmaa. Kuva: Siiri HuttunenTeehuoneissa on tunnelmaa. Kuva: Siiri HuttunenKaikki kuvat: Siiri Huttunen. Tee Helsingin Théhuoneelta, Eerikinkatu 10

  • Ankea suomalainen ruokakulttuuri jäi menneille vuosikymmenille

    Makumaisemamme kansainvälistynyt viime vuosina.

    Suomalainen ruokaperinne on muuttunut vaurastumisen ja yhteiskunnallisen kehityksen myötä. Kansainvälistyminen ja uudet raaka-aineet muokkaavat makutottumuksiamme. Yhä useampi myös ilmentää identiteettiään ja arvojaan ruuan kautta. Voidaanko enää edes puhua käsitteestä "suomalainen ruokakulttuuri"?

  • Kioski FOOD: helpot linssiburritot

    Tässä ohje nopeisiin ja helppoihin linssiburritoihin.

    Kioski FOOD on uusi ruokakanavaYouTubessa ja Instagramissa. Sara Parikka kokkaa ja opettelee uusia, helppoja reseptejä livenä joka torstai klo 17.00! Nopeat linssiburritot: 2,5 dl vettä 1dl kuivia, punaisia linssejä 1/2 dl tummaa soijarouhetta puolikas tölkki tomaattimurskaa 3 rkl rypsiöljyä 1 kasvisliemikuutio 2 kynttä valkosipulia 1 sipuli pippuria voit la

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Ruoka