Hyppää pääsisältöön

Pink saattaa korvata Britneyn X Factorissa

Pink on vahva ehdokas X Factor -tuomaristoon.

Pink // Kuva: EPA/ Paul Back

Musiikkimoguli Simon Cowell haluaa Pinkin X Factor -tuomaristoon. Poppari on aiemmin kieltäytynyt kykykilpailuista, kuten American Idolista, koska hän pelkää ihmisten reaktioita.

- Olen kieltäytynyt aiemmin, koska en voisi olla rehellinen. Ihmiset vihaisivat minua, jos sanoisin rehellisesti mitä ajattelen. Simon Cowell on ainoa tyyppi, joka pääsee kommenteistaan kuin koira veräjästä, koska hänellä on se aksentti ja hän on mies, suorapuheinen Pink kommentoi.

Huhujen mukaan laulajatar kuitenkin harkitsee liittymistä X Factor -tuomaristoon, jossa ei enää Briitua nähdä. Spears sai huonoa palautetta viime kaudella, koska hän ei ollut persoonallinen tuomari. Lyhytsanainen Britney vain ilmeili oudosti esitysten aikana ja kommentoi vetoja yhdellä sanalla tai lauseella.

Myös L.A. Reidin tilalle etsitään uutta tuomaria.

Lähteet: Female First