Hyppää pääsisältöön

Robin videokuvauksistaan: Auto upposi hankeen

Robinin auto jouduttiin vetämään traktorilla pois moottorikelkoille tarkoitetulta parkkipaikalta.

Robin YleX Aamussa // Kuva: Alma Hätönen

Kuusi Emma-ehdokkuutta itselleen napannut Robin vieraili perjantaina YleX Aamussa. 14-vuotiaalla Robinilla on ollut kiireinen vuosi. Laulaja nousi yleisön tietoon tammikuussa 2012 Frontside Ollie -kappaleellaan ja sen jälkeen hän on ollut todellisessa pyörityksessä. Vuosi ei kuitenkaan ole ollut pelkkää hohtoa.

- Viime vuodesta jäi mieleen eniten juurikin Frontside Ollie ja se, että on tapahtunut tosi paljon kaikkea. Oli tosi rankka vuosi: Tuli ulos elokuva, kirja ja lisäksi kaksi albumia, Robin muistelee.

Nyt Robinin toiselta levyltä on tullut ulos kolmas sinkkulohkaisu Haluan sun palaavan, jonka musiikkivideota laulaja kuvasi Levillä hiihtolomansa ajan. Reissu tehtiin Robinin omalla sponsoriautolla, vaikka hänellä itsellään ei vielä ole ajokorttia. Kuvausreissulla auton parkkeeraus ei ollut mennyt ihan toivotusti.

- Ratin takana istuu aina joku tiimiläisistä. Kun oltiin Levillä siellä oli sellainen aukio ja iso parkkipaikan kuva kyltissä. Ajettiin sinne ja sittenhän se auto upposi. Luultiin, että se oli tavallinen parkkipaikka, mutta siinä oli ollut joku pieni tarra, jossa oli moottorikelkan kuva, Robin naurahtaa.

Auto jouduttiin hinaamaan traktorilla pois moottorikelkoille tarkoitetulta parkkipaikalta, mutta tarkempia yksityiskohtia musiikkivideon kuvauksista Robin ei paljasta, vaan jättää fanit jännitykseen.

Robin on tänään illalla Emma Gaalan ensimmäinen esiintyjä yhdessä Don Johnson Big Bandin kanssa.

Emma Gaala 2013 nähdään perjantaina 1.3. suorana Barona Areenalta Yle.fi/musiikki -saitilla klo 19.00 ja TV2:lla klo 21.00.

Lähteet: YleX Aamu