Hyppää pääsisältöön

The Rasmus -basistin Emmat toimivat verkkojen painoina

Varsinaista Emma Gaalaa ennen jaetut vuoden musiikkivideon ja vuoden albuminkannen Emmat pokkasi The Rasmus. Kummankin kategorian pystit jaettiin yleisöäänten perusteella.

The Rasmus -levynkansi // Kuva: Musuta Ldt / Hiroshi Manaka

The Rasmus pokkasi vuoden musiikkivideon ja vuoden albuminkannen Emmat. Kummankin kategorian pystit jaettiin yleisöäänten perusteella _I'm A Mess -_voittajavideon takana on Suomessa ja Japanissa toimiva, Jopsu ja Timo Ramun perustama Musuta Ltd. Video kuvattiin Japanissa, eikä siihen lisätty jälkituotannossa efektejä tai grafiikkaa.

- Se oli makee sessio. Oltiin viime vuonna noin kymmenen päivää Japanissa kuvaamassa videota. Kyllä me annetaan tämä palkinto tekijöille, meillä näitä Emmoja on jo, The Rasmuksen keulakuva Lauri lupaa.

Yhtyeen basistilla on erikoinen käyttötarkoitus jo kertyneille Emmoille.

- Mun Emma-patsaat on paremmassa käytössä kuin kenelläkään muulla, koska ne on ollut viime kesänä meren pohjassa verkkojen painoina. Se patsas on just oikean painoinen ja sen narun saa sidottua kaulan ympäri, ettei vesi kuljeta verkkoa, Eero kertoo.

Yhtyeen mukaan nimetty kahdeksas studioalbumi näki päivänvalon viime vuoden huhtikuussa. Albumin kansi jatkaa I’m A Mess -videon hengessä ja sen takana on samainen Musuta Ltd ja Tokiossa työskentelevä valokuvaaja Hiroshi Manaka.

Lähteet: YleX, Musuta Ltd