Hyppää pääsisältöön

Spaissarit villitsivät Rollossa – katso kuvat!

Rovaniemellä järjestetty ensimmäinen YleXPopStar-skaba voitettiin tulkitsemalla Spice Girlsien Wannabe-hitti.

Annina ja Iris voittivat ensimmäisen YleXPopStar-skaban // Kuva: Hanne Kautto/YleX

Maailmanhistorian ensimmäinen YleXPopStar-skaba järjestettiin Rovaniemen Sampokeskuksessa. Paikan päälle oli saapunut sankoin joukoin osanottajia, jotka tulkitsivat muun muassa Adelea, Stellaa, Britney Spearsia, Chisua, Jonna Tervomaata sekä PMMP:tä. Voitto siivitettiin kuitenkin hieman vanhemmalla musiikilla, kun Iris ja Anniina heittäytyivät Spice Girlsien nahkoihin ja lauloivat yhtyeen Wannabe-hitin.

Iris ja Anniina eivät saaneet voitosta pelkästään esiintymisen iloa, vaan voittajakaksikko sai valita itselleen kesäksi festariliput yhteen YleX:n kanssa yhteistyötä tekevälle rock-festarille. Muut kisaan osallistuneet palkittiin muun muassa YleX-tuotteilla.

- Iris ja Anniina olivat panostaneet kokonaisvaltaisesti esitykseensä. He ottivat yleisön huomioon ja flirttailivat surutta tuomaristolle, kisaa tuomaroinut YleX:n juontaja Juuso "Mäkkäri" Mäkilähde kommentoi.

Järjestyksessään ensimmäinen YleXPopStar oli menestys ja YleX aikoo toteuttaa kisaa jatkossakin YleXPop-klubien yhteydessä. Seuraavaksi kisaan voi osallistua YleXPop-klubilla MS Europalla 11.-12. huhtikuuta