Hyppää pääsisältöön

YleX:n juontajat esittelevät hiustyylinsä

Vaikka radiossa sillä ei olisikaan niin väliä, niin suuri osa YleX:n juontajista pitää hiustyylinsä ajan tasalla.

YleX Jatkot: Viki ja Toni // Kuva: Juliana Harkki / YleX

XTyyli listasi YleX:n juontajien tyylikkäimmät hiustyylit. Venlalla

YleX Aamun Ile ylläpiti entistä, pitempää hiusmalliaan yli kymmenen vuotta, ennen kuin uudisti tyylinsä nykyiseen malliin UMK:n myötä. Seuraava hiustyyli, mitä juontaja haluaisi kokeilla on irokeesi. Hän saattaa myös leikata kaiken pois.

Etusivun Aura ei halua mitään muutoksia hiuksiinsa ja pyytää kampaajaansa tekemään mahdollisimman vähän. Juontaja arvostaa hiuksissa helppoutta ja hyväksi havaittua vaaleaa sävyä.

Jatkojen Vikille hiukset ovat todella tärkeä asia, sillä mies sanoo niiden olevan heti mahan jälkeen hänen suurin ruumiin osansa, joten hänen täytyy pitää ne kunnossa. Moni haluaisi kuulemma tunkea sormensa afroon ja kampaus on saanut pääasiassa hyvää palautetta.

Himotuimpien Tytti haluaisi, että hiusten laitto olisi tärkeää, mutta kärsivällisyys ei riitä laittamaan tukkaa joka aamu. Muutaman vuosi sitten naisen pitkä blondi tukka leikkautettiin polkaksi ja väri vaihtui punaiseen. Tämän myötä Tytti rakastui punaiseen väriin ja se on pysynyt päässä siitä lähtien.

Jatkojen Toni pitää hiusten laittoa tärkeänä. Aina aika ei riitä hiusten laittamiseen, jolloin hän piilottaa hiuksensa pipon alle. Toni kuvailee hiustyyliään emoksi, vaikka sen takana ei ole mitään ideologiaa vaan kyseessä on ainoastaan tyylikysymys.

Lue lisää ja katso kuvat juontajien hiustyyleistä XTyylistä.

Lähteet: Xtyyli