Hyppää pääsisältöön

Devin Townsend ja De La Soul Jurassic Rockiin

Mikkelin Visulahdessa järjestettävään Jurassic Rockiin on kiinnitetty lisää kansainvälisiä ja kotimaisia nimiä. Perjantain ja lauantain päiväliput tulossa myyntiin keväällä. Järjestäjä lupaa lisää ulkomaisia kiinnityksiä lähikuukausien aikana.

Devin Townsend Project

Kanadalainen kitara- ja lauluvirtuoosi, Devin Townsend, saapuu Jurassic Rockiin Devin Townsend Projectinsa kanssa soittamaan progella höystettyä äärimetalliaan. Keikalla nähdään myös massiivinen videoseinä musiikillisen annin tukena.

Toinen nyt julkistettu kansainvälinen nimi on legendaarinen yhdysvaltalainen hiphop-kolmikko De La Soul, joka nähdään lavalla pitkän tauon jälkeen alkuperäiskokoonpanossaan. De La Soulin tunnetuimmat hitit ovat My, Myself and I sekä Ring Ring Ring (Ha Ha Hey).

Myös kotimaisia nimiä on varmistunut festivaalien esiintyjäluetteloon: Disco Ensemble, Ruudolf & Karri Koira, Pää kii, Haloo Helsinki! ja Eläkeläiset.

Jurassic Rock pudotti aiemmin pommin kertomalla, että sunnuntain pääesiintyjäksi on varmistunut System Of A Down. Järjestäjä lupaa lähikuukausien aikana lisää ulkomaisia ja kotimaisia täydennyksiä.

Jurassic Rock järjestetään Mikkelin Visulahdessa 9.-11. elokuuta. Tapahtumalla on 14 vuoden ikäraja, sitä nuoremmat pääsevät sisään huoltajan seurassa.

Liput ennakkoon muun muassa Tiketistä ja Lippupisteestä ja verkkokaupasta. Lue lisää lipuista ja majoitusvaihtoehdoista.

LIPUT:
Alkaen 115 EUR / 3 päivää (pe-su)
Alkaen 69 EUR / su 11.8.2013

Lisäksi myynnissä on erilaisia 1-3 päivän VIP- ja majoituspaketteja. Perjantain ja lauantain päiväkohtaisia lippuja tulossa myyntiin myöhemmin.