Hyppää pääsisältöön

Lisää ulkomaalaisesiintyjiä Rock The Beachiin

Helsingin Hietaniemen uimarannalla kesäkuussa järjestettävälle kolmipäiväiselle Rock The Beach -festivaalille on julkistettu lisää esiintyjiä.

Billy Talent

Ulkomaisista nimistä Rock The Beachiin ovat varmistuneet kanadalaisbändi Billy Talent, jenkkiläinen punkpop-bändi All Time Low, ex-Metallica-basisti Jason Newstedin uusi bändi Newsted, ruotsalainen Graveyard, dubstepiä, elektroa ja rockia yhdistelevä brittiläinen Modestep, Walesista ponnistava The Blackout sekä ruotsalaisyhtye Satan Takes A Holiday. Kotimaisista esiintyjistä Rock The Beachin kattausta täydentävät Haloo Helsinki! ja Huoratron.

Aikaisemmin julkistettuja esiintyjiä ovat Green Day, Rammstein, Thirty Seconds To Mars, Paramore, Queens Of The Stone Age, Stone Sour, The Gaslight Anthem, Airbourne, Enter Shikari, A Day To Remember, Apulanta, Kotiteollisuus, Palma Violets, Metz, Pure Love, Zemfira, Pää Kii, Flesh Roxon ja Rolo Tomassi.

Muita Rock The Beachiin saapuvia esiintyjiä julkistetaan kevään mittaan. Lisätietoja löytyy festivaalin saitilta!

Lähteet: Rock The Beach