Hyppää pääsisältöön

Marvel antaa 700 sarjakuvan aloitusnumerot ilmaisina latauksina

Miltä näyttää kaikkien aikojen ensimmäinen Hämähäkkimiehen numero? Ilmainen latausaika menee umpeen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Marvel

Sarjakuvien kaikkein ensimmäiset numerot ovat aina olleet painetussa muodossa harvojen herkkua. Niiden harvinaisuuden takia myös hinnat ovat olleet pilvissä, mikä on tehnyt niistä saavuttamattomia tavalliselle pulliaiselle.

Hämähäkkimiehen, Ihmenelosten, X-Ryhmän ja Kostajien sarjakuvista tunnettu kustantamo, Marvel,on kuitenkin laittanut nämä ensimmäiset numerot ilmaisena ladattavaksi. Ne voi ladata joko suoraan omalle tietokoneelle tai Marvelin tableteille ja älypuhelimille tehdyn sovelluksen avulla. Lataaminen edelyttää rekisteröitymistä palveluun. Ladattavana on jopa 700 ensimmäistä numeroa.

Jos haluaa niitä ilmaiseksi vilkaista on kuitenkin toimittava ennen tiistain ja keskiviikon välistä yötä. Latausaika umpeutuu Yhdysvaltain itärannikon aikaa klo 23 eli Suomen aikaa klo 5. Sen jälkeen numerot maksavat muutaman dollarin. Marvelin latauskauppa on osoitteessa comicstore.marvel.com.

Lähteet: Yahoo News