Hyppää pääsisältöön

Nettivinkki: Kuvankäsittelyä helposti ja ilmaiseksi

Kuvakaappaus pixlr.comOlotila vinkkaa Pixlr-kuvankäsittelyohjelmasta, joka toimii suoraan selaimessa. Ei lataamista, ei lisenssejä ja täysin maksuttomasti! Hauskaa ja helppoa! 

Käyttöliittymä muistuttaa Photoshopia, joten photarista tutut työkalut, säädöt ja tasot löytyvät aika pitkälti samoista kohdista. Pixlr'ia on helppo käyttää, jos tuntee jonkin verran kuvankäsittelyn perusteita. Guru ei onneksi tarvitse olla, sillä kaikkea voi ohjelmassa vapaasti kokeilla ja klikkailla. Niin ja sovellus toimii suomen kielellä!

Pixlr'sta on myös kännykkäsovellus Pixlr-o-matic, jonka voi ladata sekä iPhoneen että Android-käyttöjärjestelmiin. Pixlr-o-maticissa on valmiita suodattimia eli filttereitä, joilla kuvasta voi muokata automaattisesti retrohenkisiä muutamalla klikkauksella. Voit lisätä kehyksiä ja tekstuuria kuvaan. Vaihtoehtoisesti sovellusta voi käyttää myös suoraan selaimessa. Erilaisten säätöjen kanssa on hauska pelata ja huonolaatuisestakin kuvasta voi saada toimivan. 

Kuvakaappaus pixlr.com

Kuvakaappaus pixlr.com
Kuvakaappaus pixlr.com

Kuvakaappaus pixlr.com

 • Sinustako Strömsön juontaja?

  Haussa kaksikielinen juontaja Strömsö-tiimin vahvistukseksi.

  Strömsö hakee kaksikielistä juontajaa tiiminsä vahvistukseksi. Hakuaikaa on 17.9.2017 asti.

 • Strömsön puutarhailta - tässä illan ohjelma!

  Voit katsoa aikataulua kännykästä.

  Strömsön puutarhailta tarjoaa monipuolisesti ohjelmaa moneen puutarhamakuun ja tarpeeseen. Voit tulla paikalle kun sinulle sopii klo 16-21 välillä. Katso omat kiinnostuksen kohteet tästä!

 • Eräilyä pimeässä kopissa

  Leikkaaja nauttii luonnosta myös neljän seinän sisällä.

  Tv-ohjelmaa leikataan enimmäkseen yksin pimeässä huoneessa, mutta ruudun kautta maisemat ja luontoelämykset tavoittivat myös leikkaaja Sami Kivimäen.