Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Laurin kappaleesta She’s a Bomb?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

The Rasmuksen Lauri Emma-gaalan pidätyskuvassa. // Kuva: yle.fi/musiikki

Kuka? Lauri: She’s a Bomb

Mitä? YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa kuunnellaan tänään uutta soolomateriaalia The Rasmus –yhtyeen keulakuva Lauri Ylöseltä. Mies julkaisee syksyllä 2013 toisen sooloalbumin, jonka ensimmäinen single She’s a Bomb kuullaan tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometri-kappaleena.

Historian oppitunti: Lauri julkaisi ensimmäisen New World –nimisen sooloalbuminsa maaliskuussa 2011. Debyyttilevyltä YleX:ssä on kuultu muun muassa kappaleita Heavy ja In The City. Lauri esittää She’s a Bomb –kappaleen The Voice of Finlandin ensimmäisessä live-lähetyksessä perjantaina 15.3.

Hä? Kappaleen musiikkivideo on herättänyt heti ilmestyttyään kohua. Videolla artisti itse esittää monia rooleja, joista yksi on kaunis, miesten kuolaama strippari. Katso video Lauri Ylönen strippaa naisena rajulla musavideolla - katsoKameran takana musiikkivideolla seikkailee Laurin aikaisimmiltakin musavideoilta tuttu Robotti Amanda.