Hyppää pääsisältöön

Suoraa palautetta selkäläskeistä – tarinoita oudoimmista lääkärikokemuksista

TV2:ssa esitettävä talk show -uutuus Suorana: Kortesmäki palkitsee viikoittain katsojien lähettämiä ehdotuksia Kortesmäki-palkinnolla. Tällä viikolla haussa olivat oudoimmat lääkärikokemukset.

Lääkäri // Kuva: bitzcelt via Flickr via Creative Commons

Suorana: Kortesmäki -talk show ja siihen suoraan linkittyvä, YleX:n sunnuntain Suorana: Virtanen -ohjelma käsittelevät viikoittain katsojien ja kuulijoiden ikimuistoisimpia kokemuksia eri kategorioissa. Kaikkien aikojen toinen Kortesmäki-palkinto myönnettiin aiheesta ”oudoin lääkärikokemus”.

Vastauksista ohjelman juontaja Joona Kortesmäki halusi nostaa muun muassa Stina-Marian ehdotuksen, jossa suorapuheinen lääkäri oli tehnyt suuren vaikutuksen naisen elämään.

- Menin näyttämään jumissa olevaa selkääni. En pystynyt istumaan, en kävelemään, nukkumisesta puhumattakaan. Lääkäri tutki selän ja totesi, että onpas täällä tätä läskiä. Suu repsahti auki ja sain lähetteen laihdutusleikkausarvioon. Nyt tyytyväisenä ja noin 60 kiloa kevyempänä en pahoittele hänen sanoja ollenkaan, Stina-Maria kertoo.

Viikon Kortesmäki-palkinnon voittajaksi lähetyksessä vieraana ollut näyttelijä Satu Silvo kuitenkin valitsi Vesan ikimuistoisen lääkärikokemuksen.

- Aikoinaan ajokorttia varten kävin lääkärintarkastuksessa. Koska kuulontarkastuslaite oli rikki, meni lääkäri sermin taakse ja kuiski sieltä sanoja, kuten kukko ja puukko. Minun piti toistaa mitä olin kuullut ja meinasin tikahtua nauruun, Vesa muistelee.

Seuraavan Kortesmäki-palkinnon aiheena on hämmentävin asiakaspalvelukokemus. Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen suorana.kortesmaki@yle.fi tai Twitterissä hashtagilla #SuVi tai #SuKo. Viikon Kortesmäki -palkinto jaetaan Suorana: Kortesmäki -ohjelmassa. Tarinoita luetaan myös YleX:n Suorana: Virtanen -ohjelmassa sunnuntaisin.

Suorana: Kortesmäki -ohjelma esitetään maanantaista keskiviikkoon TV2:ssa kello 20.30 alkaen. Suorana: Virtanen YleX:ssä sunnuntaisin kello 11-13.

Katso millainen on Satu Silvon hämmentävin asiakaspalvelukokemus, Kortesmäki-palkintoja käsitellään kohdasta 22:00 alkaen.

Lähteet: Suorana: Kortesmäki