Hyppää pääsisältöön

Will.i.am pitää sanansa ja suuntaa koulun penkille: Haluan olla Mark Zuckerberg

Will.i.amin mukaan maailma ei tarvitse enempää muusikkoja, vaan ennemmin toisen Bill Gatesin.

Will.I.Am // Kuva: EPA/TANNEN MAURY

Tuottaja ja esiintyjä Will.i.am uhosi viime elokuussa, kuinka Black Eyed Peas-tähti palaa kouluun: haluaa koodaajaksi!. Nyt tähti aloittaakin opiskelut tänä vuonna.

- Tulevaisuus on teknologiassa, ja haluan nähdä lasten ottavan sen vastaan. Maailma ei tarvitse lisää muusikkoja, vaan lisää Bill Gateseja, mies kertoo The Sunin haastattelussa.

Will.i.am aloittaa opiskelut syyskuussa Los Angelesissa California Institute Of The Arts -yliopistossa.

- Olen kiinnostunut teknologiasta ja haluan osallistua. Kun muksut sanovat, että haluavat olla kuten minä, voin vastata, että itse haluan olla kuin Mark Zuckerberg.

Will.i.am on tietoinen siitä, että hänen innostuksensa tiedettä kohtaan antaa hänestä nörttimäisen kuvan. Miehestä nörttinä oleminen on mahtavaa.

- Jos nörttejä ei olisi, ei olisi iPhoneja, tabletteja, internettiä tai soittimiakaan. Luulen, että ihmiset eivät pidä nörttejä suosittuina, koska ihmiset eivät halua hyväksyä sitä, että joku muu voi ratkaista sellaisen asian mihin itse et pysty. Ihmiset ovat kateellisia ja haluavat mollata. Nyt on olemassa teknologiaa, mitä me kaikki haluamme ja käytämme. Se on minun mielestäni avannut ovia nörteille.

Lähteet: The Sun