Hyppää pääsisältöön

Dave Lombardon sanaan voi luottaa – Slayer-viini myyntiin Suomessa

Metallilegenda Slayerin omaa punaviiniä sai aiemmin muun muassa Ruotsista, mutta ei Suomesta. Nyt viini tulee myyntiin myös Suomessa.

Kenttämaa haastattelee Slayerin rumpali Dave Lombardoa // Kuva: Tomi Mikola

Slayerin alkuperäinen rumpali Dave LombardoSlayer-rumpali lupaa bändin viinin myös meille SuomeenSlayer-rumpali lupaa bändin viinin myös meille SuomeenProvinssirockissa YleX:n haastattelussa, että viini tulee myyntiin myös meillä Suomessa. Miehen lupaus piti ja nyt Reign in Blood viiniä voivat nauttia myös suomalaiset thrash metallibändin fanit.

Suomessa Slayer-viinin hinnaksi on ilmoitettu vajaat 16 euroa.

- Kyllä se teillekin tulee! Toivottavasti edullisemmalla kuin Ruotsissa. Se on hyvää ja pehmeää, joten naisetkin pitävät siitä, Dave Lombardo kertoi YleX:n haastattelussa viime kesänä.

Rumpali kertoi kesällä olevansa hyvin tyytyväinen viiniin.

- Meidän viinimme on korkealuokkaista. Meillä on paljon vanhempia faneja, jotka eivät enää lipitä olutta. Viini on heille erittäin hyvä juttu.

Dave Lombardo kertoi Facebook-viestissään helmikuussa, että bändin riveissä riidellään rahasta, eikä hän ole mukana bändin kiertueella Australiassa.

(Päivitetty 14.3.2012 16:10: Artikkelista poistettu vanhoihin tietoihin pohjautuvat hintatiedot viinistä, ja lisätty Lombardon Facebook-viesti bändin nykytilasta.)

Lähteet: YleX