Hyppää pääsisältöön

Heikki Paasonen Selviytyjät-kuvauksista: Loiset kaivoivat tunneleita jalkoihini

Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijoita piinasi jatkuva nälkä, tuotantotiimiä puolestaan loiset.

Heikki Paasonen/YleX Aamu // Kuva: Alma Hätönen

Selviytyjät Suomi -ohjelmanjuontaja Heikki Paasonen vieraili YleX Aamussa torstaina. Paratiisisaarelta kotiutunut Paasonen kertoi, että reality-ohjelman kilpailijoille rankinta kuvauksissa oli jatkuva nälkä, joka oli seurausta selviytyjien omasta malttamattomuudesta.

- Molemmat leirit vetivät safkat aika hätäisesti mahaan ja elivät muutaman päivän suhteellisessa yltäkylläisyydessä, kunnes tajusivat, että safkat olivat tosissaan puolelle siitä ajasta, mitä siellä saarella vietetään, Heikki kertoi.

Nälkäiset kilpailijat yrittivätkin hankkia ruokaa suoraan luonnosta, mutta yritykset eivät päättyneet aivan toivotusti.

- Siitä on aika pitkä matka, kun espoolainen vakuutusmyyjä lähtee jahtaamaan villisikaa jonkun kiven kanssa. Vaikka nälkä olisi kuinka kova, niin se ei tarkoita, että niitä saisi kiinni, Heikki naurahti.

Rankoissa olosuhteissa eläminen on osa Selviytyjät-kilpailua myös tuotannolle. Vapaa-ajallaan tuotantoryhmäläiset pelasivat lentopalloa ja soittelivat kitaraa, mutta saivat lopulta maistaa olosuhteista osansa.

- Yksi asia vaivasi koko jengiä. Tuotantosaarella, missä tiimi asusti, oli todella paljon kissoja. Ne kävivät aina kakkaamassa rannalle ja niiden elimistöstä tuli loisia hiekkaan. Kun siinä hiekassa tallusteli paljain jaloin, loiset luulivat, että olet kissa ja menivät jalan sisään. Ne näyttivät pitkältä madolta, joka sitten kaivoi tunnelin jalkapohjasta polveen. Mulla oli parhaimmillaan niitä seitsemän.

Lähteet: YleX Aamu