Hyppää pääsisältöön

Lovexin Theon ei yllättynyt Linkin Park -vertauksista: Uusi biisi on kunnianosoitus yläastevuosille

Tänään keskiviikkona Uuden musiikin aamuvuorossa maailman ensisoittonsa sai Loxex-yhtyeen Action-kappale. Monet saivat kipaleesta vahvoja Linkin Park -viboja, mikä ei tullut yhtyeen solistille yllätyksenä.

Lovex

Uunituore Action on esimakua myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta, vielä nimeä vailla olevalta Lovexin pitkäsoitolta. Tuleva levy tulee olemaan yhtyeen solisti Theonin mukaan ”aikamoista sillisalaattia”.

- Siellä mennään tunnelmasta toiseen, sekä sävellyksissä, sovituksissa ja sanoituksissa. Tähän biisiin tullutta räppilaulua ei muulla levyllä paljoa kuulla, mutta verseissä on kokeellisempiakin laulutyylejä. Tarkkaa julkaisupäivää en levylle osaa vielä sanoa, Theon kertoo.

Action esittelee soundillisesti uudistuneen Lovexin, jossa mausteena on metal corea ja vähän Linkin Parkiakin. Monet kappaletta kommentoineet myös toivat esiin Linkin Park -vertaukset.

- Ei se yllätyksenä tullut, paljon tässä on samanlaisia elementtejä. Me ollaan 90-luvun poikia ja ensimmäistä kertaa, kun olen mitään livenä vetänyt, se oli Rage Against the Machinea yläasteella. Bändi oli Linkin Parkille varmasti myös yksi suuri vaikuttaja. Omalla tavallaan tämä kappale on kunnianosoitus niille ajoille, Theon kuvailee.

Uuden musiikin aamuvuoron ensisoitto keräsi kommentteja Meksikosta ja Brasiliasta asti. Lovex-laulaja innostui lyömään vetoa kappaleen menestyksestäparhaat kommentit!

Actionin Bond-vivahteinen musiikkivideo julkaistaan ensi viikolla. Kuuntele alla olevasta haastattelusta, mikä action-leffa kappale olisi.

Lähteet: Uuden musiikin aamuvuoro