Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa pääkuva

Tembe

Tembe on pitkänlinjan muusikko, joka on vuodesta 1999 tehnyt suomenkielistä räppiä. Pitkän hiljaiselon jälkeen mies on kasannut soololevyllisen omakustannemusiikkia ja julkaisee nettiversioina biisit keväällä 2013. Tuotanto ja sanat ovat Temben omaa käsialaa. Miksauksesta vastaa Jive Funk.

Tembe // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Oulu

Musiikkityyli: suomiräp

Perustamisvuosi: 1999

Kokoonpano: Tembe, alias Teemu Keränen.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Groovava vanhan koulun räppi oululaisittaina on aina tervetullutta! Tuotanto toimii, ja paletti tempaa varmasti viimeistään livetilanteessa klubin kuin klubin mukaansa.

Vielä odotamme:

Kappaleisiin tarttuvuutta vetävien kertsien kautta. Biisit pitää saada elämään omaa elämäänsä kuulijoiden korvakäytäviin vielä niiden kuuntelun jälkeenkin! Lisäulottuvuutta esimerkiksi sopivista vierailijoista olisi aiheellista hakea.

Kristallipallo:

Skenen kokeneesta paluumuuttajasta tulee vielä kunnon grand old man, joka näyttää nuoremmilleen, miten sitä perinnetietoista riimiä ja biittiä väännetään. Pelatessaan korttinsa oikein Tembe jyrää vielä vierailijana esimerkiksi Julma-Henrin ja Palefacen projekteissa, ja keikkailee itsenäisenä artistina ympäri Suomea alan melskeissä.