Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Gasellit!

Tällä viikolla mittaa toisistaan ottivat kolme kovaa kotimaista, joista helsinkiläinen räpkokoonpano korjasi potin kotiin. 

Päkä ja Hätä-Miikka kävivät YleX Iltapäivän Rytmibarometri-vieraina.

YleX Iltapäivän Rytmibarometri-viikolla pääsi tällä kertaa esittelyyn peräti kolme uutta kotimaista kappaletta. Toisiaan vastaan kisailivat niin HIMin, Gasellien kuin The Rasmus –yhtyeestä tutun Lauri Ylösenkin uutuuskappale. Ulkomaanvahvistuksena tässä joukossa toimi Pinkin uutuus Just Give Me a Reason.

Rytmibarometri-viikon ylivoimaiseksi voittajaksi selviytyi kuitenkin räpryhmittymä Gasellit, jonka kappale Jäniksen vuosi sai äänestäjiltä huikeat 85 prosenttia yläpeukkua. Kappaletta myös kommentoitiin yllättävän runsaasti. Gasellit ovat siis todellakin voittonsa ansainneet!