Hyppää pääsisältöön

Viikon kuvissa mm. Heikki Paasonen, Gasellit ja pe***leen tonttu

Viikon aikana YleX:ssä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Sattumukset ja tapahtumat ikuistetaan myös YleX:n Instagram-tilille.

YleX:n viikon Instagram-kuvat // Kuva: YleX, Instagram.com

YleX:n toimituksessa ei tylsää viikkoa nähdä! Toimituksessa käy joka viikko mielenkiintoisia vieraita, joiden lisäksi viikkoa piristävät myös toimittajien ja juontajien omat kommellukset. Kaikki nämä tapahtumat pyrimme ikuistamaan myös kuvin.

Tällä viikolla toimitukseen v

Vieraiden lisäksi toimituksessa herätti hilpeyttä tällä viikolla muun muassa Venlan karkit, jotka eivät olleet menneet kolmeen kuukauteen kaupaksi. Lisäksi tuottaja Darth III Silmä oli jälleen jättänyt puhelimensa huoneeseensa ja herätti närää Tonttu-soittoäänellään...

Kaikki kuvat näistä tapahtumista voit tsekata YleX:n Instagram-tililtä!

Lähteet: YleX