Hyppää pääsisältöön

YleX:n Ile Uusivuori tuuraamassa Uutisvuodon kapteenina

TV1:ssä tänään lauantaina kello 21.30 alkavassa Uutisvuodossa nähdään tänään tavallista karvattomampi kapteeni.

Kuva YleX:n Photoshop-jaoston tuntien puurtamisen tulos // Kuva: Muokattu kuva

TV1:n viihteellisen tietokilpailun vakiokapteeni Stan Saanilan sijaan Jari Tervoa vastaan asettuu tänään esitettävässä jaksossa YleX Aamusta tuttu Ile Uusivuori.

Mies hälytettiin tehtävään 1,5 tunnin varoitusajalla ohjelman kuvauksiin eilen perjantaina. Aiemmin Ile nähtiin ohjelmassa vieraan ominaisuudessa viime vuoden marraskuussa Seuraa YleX Nenämaratonia tunti tunnilta – näin Ile ja Matti valvovat 55 tuntiatiimoilta.

Uutisvuodon vieraina tänään nähdään tietokirjailija ja kolumnisti, Suomi on ruotsalainen -sarjan juontaja Juhani Seppänen ja viihteen yleismies Janne Kataja.

Kyseessä ei suinkaan ole Ilen ensimmäinen tv-esiintyminen tällä viikolla. Torstaina miehen työkaverit pääsivät YleX:n Ilen tyylinvaihdos puhuttaa: Grungepopparista Jukka Jalonentämän tyyliäYleX:n Ilen tyylinvaihdos puhuttaa: Grungepopparista Jukka Jalonensuorin sanoin Puoli seitsemän -ohjelmassa. Nähtäväksi jää, moneenko ohjelmaan mies vielä ehtii. Sunnuntaina ainakin tarjolla olisi Arto Nyberg- ja Inhimillinen tekijä -ohjelmat.

Lähteet: YleX