Hyppää pääsisältöön

Laurin uusi biisi sopisi Uuno Turhapuro -elokuvaan

Uuden musiikin ratsiassa viikoittain vaihtuvat jäsenet kertovat, mitä tämän viikon tuoreimmista biiseistä tulisi ajatella.

Juhani Kenttämaa, Anna Easteden ja Uniikki Uuden musiikin ratsiassa // Kuva: Tytti Shemeikka / YleX

Sunnuntaina ratsiassa vierailivat Uniikki, Wipeout Suomen juontaja Anna Easteden ja Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaa. Koko kolmikko oli hieman hämmentynyt Laurin uudesta kappaleesta She’s a bomb.

Uniikin mielestä Laurin uusi soundi oli hieman ärsyttävä ja retrovivahteinen.

- On hauskaa miten retrosoundit tulee muotiin ja isoisän komerosta kaivetaan vanhat vaatteet esiin.. Ollaan ihan kasarilla!

Juhani Kenttämaa oli ennen kappaleen julkaisua kuullut huhupuhetta siitä, että biisi tulee olemaan varsinainen pommi. Uuden musiikin iltavuoron juontaja kuitenkin odotti paljon radikaalimpaa kappaletta.

- Hyvä kun Lauri on lähtenyt uudistamaan omaa soolosoundiaan, ei kuulosta enää yhtään The Rasmukselta. Tää oli kuitenkin aika keskinkertainen biisi, toimii varmasti helvetin hyvin catwalkilla.

Wipeout Suomen juontajan Anna Easteden mielikuvissa näkyivät aivan muut maisemat.

- Mulle tuli mieleen, että yksi melodiaosuus olisi ollut Uuno Turhapuro –leffasta tai Spede Pasasen sketsistä, ei ollut catwalkia mielessä ollenkaan, juontajatar naurahtaa.

Laurin She’s a Bomb tuli sunnuntaisessa Uuden musiikin ratsiassa jumbosijalle 13 pisteellään. Tsekkaa muut kuunnellut biisit ja annetut pisteet täältä!

Lähteet: Uuden musiikin ratsia