Hyppää pääsisältöön

Lauri Ylönen toteutti haaveensa: Pääsin vehtaamaan itseni kanssa

Lauri Ylönen sai idean uuteen musiikkivideoon ystävältä, jonka mielestä She's a Bomb -biisistä tuli mieleen aikuisviihde-elokuvan katsominen.

Lauri Ylönen/ YleX Aamu // Kuva: Alma Hätönen

The Rasmuksesta tuttu Lauri Ylönen vieraili YleX Aamussa tänään maanantaina. Laurilta on tulossa toinen sooloalbumi tänä syksynä ja levyn ensimmäinen single She’s a Bomb julkaistiin maaliskuun alussa.

- Siitä on tullut aika kiukkuista palautetta. Onhan tämä härski biisi. Lisäksi siihen härskiin biisiin on myös härski video. Jengi on vähän ymmyrkäisenä, Lauri kertoo.

Idean kohua aiheuttaneeseen musavideoon laulaja sai ystävältään, jolle kappaleesta tuli mieleen pornon katsominen.

- Musavideossa Amanda-hahmo on aikuisviihde-elokuvan ohjaaja ja video sijoittuu 1970-luvulle. Pääsin videossa vehtaamaan itseni kanssa, mikä on ollut sellainen lapsuuden haave. Siinä vaiheessa, kun kamerat kävivät ja valot vilkkuivat, tiesin, että nyt ollaan tekemässä jotain oikein, Lauri kertoo.

Videossa Lauri näyttelee sekä mies- että naisaikuisviihdetähteä. Yllättäen miehen rooli osoittautui laulajalle haasteellisemmaksi kuin naisen.

- Enemmän häpesin sitä miestä näytellessä, joka vetää ne leoparditangat ja vielä sukatkin jalassa. Ompelin ne tangat itseasiassa itse - kangasta jäi yli aika paljon, Lauri naurahtaa.

Lähteet: YleX Aamu