Hyppää pääsisältöön

Nicki Minaj Lil Waynen tukena sairaalassa

Räppäri ja American Idol -tuomari Nicki Minaj vieraili viikonloppuna sairaalassa moikkaamassa ystäväänsä Lil Wayneä.

Lil Wayne // Kuva: Levy-yhtiö

Lil Waynen Sairaskohtauksen saanut jenkkiräppäri Lil Wayne on paranemaan päinon huolestuttanut faneja viikonloppuna, sillä räppäri sai sairaskohtauksen ja joutui sairaalaan. Myös julkkisystävä Nicki Minaj järkyttyi Waynen kunnosta ja kiiruhti sairastupaan hänen tuekseen lauantaina. Nyt Minaj sekä muusikon fanit voivat huokaista helpotuksesta, sillä mies voi jo paremmin.

Lil Wayne on Grammy-palkittu räppäri, joka pääsi viime vuonna Guinnessin ennätysten kirjaan rap-artistina, jolla on ollut eniten kappaleita Yhdysvaltain listoilla. Lisäksi räppäri teki historiaa viime vuoden syyskuussa pääsemällä peräti 109 biisillä arvostetulle Billboard's Hot 100 -listalle ollen eniten Billboard-listabiisejä urallaan tehnyt artisti.

Lil Wayne julkaisee kymmenennen albuminsa I Am Not a Human Being 26. maaliskuuta.

Lähteet: Contact Music