Hyppää pääsisältöön

Rottakoe: Voiko inhokkiartistiinsa rakastua, jos kuuntelee sitä joka päivä?

YleX:n Sunnuntaisirkuksen juontaja Kristiina Wheeler joutui kuuntelemaan koko viime viikon inhokkiartistiaan Taylor Swiftiä.

Sunnuntaisirkus // Kuva: Alma Hätönen/YleX

YleX:n uudessa ohjelmassa, Sunnuntaisirkuksessa, juontajat Kristiina Wheeler ja Cristal Snow joutuvat viikoittain Rottakokeeseen. Siinä he toteuttavat jonkun kuulijan ehdotuksen siitä, miten he viettävät tulevan viikkonsa. Tällä kertaa pallo heitettiin Kristiinalle ja hänen piti tutustua inhokkiartistinsa Taylor Swiftin musiikkiin.

Kristiina myönsi, ettei hän kuulu yhdysvaltalaisen kantripopparin kohderyhmään, mutta otti haasteen rohkeasti vastaan.

- Ostin keskiviikkona Swiftin Red-albumin deluxe-painoksen. Sanat olivat liian lällyjä mulle, enkä päässyt niihin sisään. Kuuntelin sitä pari päivää uudestaan ja uudestaan ja sitten tuli perjantai. Mulla oli mieli maassa ja yhtäkkiä mä liikutuin siitä Treacherous-biisistä. Mä levisin siihen paikkaan ja tämä nainen pääsi tunkeutumaan mun sisuksiini, Wheeler selittää fiiliksiään.

Tosiystäviä Swiftistä ja Wheeleristä ei kuitenkaan viikossa tullut, mutta Kristiina lupaa morjestaa amerikkalaista kollegaansa, jos tämä tulee kadulla vastaan.

Rottakokeen aiheita voi ehdottaa vauhtikaksikolle koko viikon ajan!

Lähteet: YleX