Hyppää pääsisältöön

Lauri soolomateriaalistaan: Lievä rokkiin kyllästyminen tapahtui

Lauri Ylönen kertoo, että hänen tulevalla soololevyllään laulaminen on toissijaista. Levy on muusikon mukaan vahvemmin konevetoista.

The Rasmus / Lauri Ylönen // Kuva: Tomi Mikola

Laurisanoi YleX Aamun haastattelussa maanantaina, ettei hän kokenut koneellisemman musiikin tekemistä pelottavana.

- Mulla on se niin sanotusti oikea työ tuolla taustalla. Voin vain friikkailla tätä minun harrastusta. Olen iloinen siitä, että pystyn toimimaan niin vapautuneesti, ilman rajoitteita.

Lauri sanoo sooloilun eroavan The Rasmuksen parissa työskentelystä paljonkin ja jonkin asian soolomateriaalissa vain koukuttavan. Mies sanoo sooloilun ja The Rasmuksen parissa työskentelyn jaksottavan elämää juuri sopivasti.

- Itsellehän tätä on tehnyt, tätä härskiä jumputus kamaa. On tässä kuitenkin semmoinen lievä rokkiin kyllästyminen, ja niiden instrumenttien kanssa pelaaminen päässyt käymään. Kun tekee tätä tietokonekoodaus hommaa puoli vuotta, niin sitten taas eilen tapailin kitaraa ja se tuntui hyvältä.

Lauri sanoo, että The Rasmus kokoontuu jälleen kesäkuussa, jolloin aloitetaan uusien biisien työstäminen.

- On tullut jo ideoita, ja meilejä on lähetelty ympäri maailmaa. Levyn tekemiseen menee kuitenkin aikaa, jos siihen haluaa kymmenisenkin hyvää kappaletta. Se pitää aina aloittaa ajoissa. Nyt se on jo vahvasti tulilla, Lauri kertoo.

Lähteet: YleX Aamu