Hyppää pääsisältöön

Lisää esiintyjiä Ilosaarirockiin

Ilososaarirock julkaisi jälleen uusia artisteja tulevalle kesällä.

Solonen & Kosola // Kuva: Iida Korhonen / YleX

Tänään julkaistuja Ilosaarirockissa 14.-17. heinäkuuta 2013 esiintyviä artisteja ovat Jukka Poika & Sound Explosion Band, joensuulaistaustainen räppäri Haamu, Marian sairaala -albumin juuri julkaissut Jätkäjätkät, räjähtävä hop hop -kokoonpano Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Tällä viikolla Kuuntele Raappanan Tuuliajolla-albumi ennakkoon!soiva Raappana & Sound Explosion Band sekä varta vasten Ilosaarirockia varten kasattu Freerap Rentoshow: Solonen, Kosola, Jodarok ja MC Särre.

- Sinne tulee neljä jäbää ja DJ ja te (yleisö) päätätte, mitä ne sanoo. Siitä ne

Tänään tiistaina julkaistujen yhtyeiden lisäksi Ilosaarirockissa esiintyvät