Hyppää pääsisältöön

Raappana sairastui denguekuumeeseen – uuden levyn lauluäänitykset jäivät

YleX:n Viikon albumina soivan Raappanan tuoreen Tuuliajolla-levyn äänitykset eivät sujuneet ongelmitta.

Raappana keikalla Rovaniemellä

Raappanan kolmas albumi Tuuliajolla luottaa samaan tuotantoporukkaan kuin edellinenkin, lähes kolme vuotta sitten julkaistu Maapallo. Letkeät rytmit ovat työstetty Jukka Pojankin tuottajana kunnostautuneen Bommitommin Ylivoima-studiolla, jossa on ollut mukana myös Sound Explosion Band. Täysin ilman vastoinkäymisiä levy ei tällä kertaa syntynyt.

- Me oltiin Bommitommin kanssa Thaimaassa yhdellä saarella, jossa olisi ollut studio, mutta mä sairastuin denguekuumeeseen, eikä pystytty nauhoittamaan yksiä lauluja uudestaan. Hyttynen tuli ja antoi myrkkyä, jotta mies rauhoittuisi, Raappana kertoo.

Kuuntele Raappanan kertomuksia Tuuliajolla-albumistaan kuluvan viikon aikana Uuden musiikin aamu- ja iltavuoroissa. Kuuntele Raappanan Tuuliajolla-albumi ennakkoon!

Lähteet: YleX Viikon albumi -haastattelu