Hyppää pääsisältöön

Nappituntuma: Jo vihertää!

Keväturinko voimallaan pääsee nähtävästi tunkeutumaan jääkaapin ovenkin läpi, niin innokkaana talveksi unohtunut valkosipuli versoi juureslaatikossa. Nostin sipulit keittiön pöydälle, ikäänkuin mittariksi kevään tulolle.

Nappituntuma: Jo vihertää!

Sama väri hehkui myös ohran versoissa. Kissat maiskuttavat ne kohta suuhunsa. Ruohotupsu saa palvella ensin kuitenkin pääsiäisruohona.

Nappituntuma: Jo vihertää!

Ja lisää vihreää vyöryy esiin.

Vanha t-paita kävi värikylvyssä ja uusiutui kevään muodin mukaiseksi.

Nappituntuma: Jo vihertää!

Nappituntuma: Jo vihertää!

Värjäsin myös valkoista trikookangasta kevätpipon tarpeiksi. Vuorikankaaksi käytin toisen vanhan t-paidan ja virkatun pitsikoristeen. Nyt saa kevät tulla.

Nappituntuma: Jo vihertää!

Nappituntuma: Jo vihertää!

Ihanaa pääsiäisen ja kevään odotusta kaikille!

Nappituntuma: Jo vihertää!

 

Linkit:

 • Ystävyyttä ja hämäräbisneksiä Areenassa – kuusi asiaa, jotka yhdistävät kasarin ja ysärin seikkailusarjoja

  Kuusikko ja kuoleman varjot sekä muut sarjat Areenassa.

  Kalakukkoreseptin ryöväävät rosvot, huumerahojen perässä oleva prätkäjengi ja muut hämäräbisnekset houkuttelevat lapsia ja nuoria selvittämään rikoksia. Yhdeksän kesäistä jännitysohjelmaa on julkaistu nyt Areenaan ja ne ovat katsottavissa vähintään vuoden ajan. Listasimme kuusi asiaa, jotka yhdistävät näitä seikkailuja.

 • Areenan käyttö jatkaa kasvuaan

  Areenan käyttö on vuoden aikana kasvanut kovaa vauhtia

  Kesän lähestyessä on hyvä tilaisuus katsoa, miten Areenan käyttö on kehittynyt. Ja kehitystä selvästi on. On ilo huomata, että suomalaiset ovat ottaneet Areenan aiempaa aktiivisempaan käyttöön monilla eri laitteilla. Areena on edelleen Suomen arvostetuin verkkopalvelu ja suositumpi kuin esimerkiksi kansainvälinen suoratoistojättiläinen Netflix.

 • Kirjautumalla enemmän irti Yle Areenasta

  Kirjautuminen helpottaa Areenan käyttöä

  Areenaa on jo jonkin aikaa muutettu ohjelmakirjastosta henkilökohtaisesti jokaista käyttäjää palvelevaksi video- ja audiopalveluksi. Henkilökohtaisuus toteutuu erityisesti silloin, kun käyttäjä kirjautuu Areenaan. Yle Tunnus on monissa Ylen palveluissa käytössä oleva kirjautumispalvelu, jonka avulla käyttäjä voi tunnistautua ja saada parempaa henkilökohtaista palvelua.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua