Hyppää pääsisältöön

Kuppiin vai suoraan suuhun? Tarinoita hämmentävimmistä asiakaspalvelukokemuksista

TV2:ssa esitettävä talk show -uutuus Suorana: Kortesmäki palkitsee viikoittain katsojien lähettämiä ehdotuksia Kortesmäki-palkinnolla. Tällä viikolla haussa olivat hämmentävimmät asiakaspalvelukokemukset.

Jäätelö // Kuva: YLE / Riku Kaminen

Suorana: Kortesmäki -talk show ja siihen suoraan linkittyvä, YleX:n sunnuntain Suorana: Virtanen -ohjelma käsittelevät viikoittain katsojien ja kuulijoiden ikimuistoisimpia kokemuksia eri kategorioissa. Tällä viikolla Kortesmäki-palkinto myönnettiin aiheesta ”hämmentävin asiakaspalvelukokemus”.

Vastauksista ohjelman juontaja Joona Kortesmäki halusi nostaa muun muassa Karlan ehdotuksen, jossa ihmeteltiin kuntosaliohjaajan käytöstä.

- Hän valittaa asiakkaiden edessä kollegoilleen, kuinka ei jaksaisi olla krapulassa töissä. Hän nauraa, kun häneltä kysyy rikkinäisistä laitteista tai salin tiedotteista. Lisäksi hän on sanontu uudelle asiakkkaalle, että tutustukoon itse saliin kävelemällä sen ympäri.

Ohjelmassa vieraillut kansanedustaja Silvia Modigin vitsailee toiminnan kuulostavan tutulta.

- Mähän käyn Kike Elomaan kuntopiirissä. Se on tosi hyvä! Kike ei anna laiskotella yhtään, se on hyvä tyyppi, Modig kertoo.

Viikon Kortesmäki-palkinnon voittajaksi Modig kuitenkin valitsi Markuksen ikimuistoisen jäätelönostokokemuksen.

- Viime kesänä ostin jäätelön kioskista, ja myyjä kysyi haluanko pallon kuppiin, vohveliin vai suoraan suuhun. Otin vohveliin, mutta jäin pohtimaan, olisiko pallo edes mahtunut suuhun. Vähän jäi kaduttamaan.

Seuraavan Kortesmäki-palkinnon aiheena on Erikoisin työhaastattelu. Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen suorana.kortesmaki@yle.fi tai Twitterissä hashtagilla #SuVi tai #SuKo. Viikon Kortesmäki -palkinto jaetaan Suorana: Kortesmäki -ohjelmassa. Tarinoita luetaan myös YleX:n Suorana: Virtanen -ohjelmassa sunnuntaisin.

Suorana: Kortesmäki -ohjelma esitetään maanantaista keskiviikkoon TV2:ssa kello 20.30 alkaen. Suorana: Virtanen YleX:ssä sunnuntaisin kello 11-13.

Kortesmäki-palkintoja käsitellään kohdasta 25:00 alkaen.

Lähteet: Suorana: Kortesmäki