Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Woodkidin kappaleesta Run Boy Run?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Woodkid // Kuva: http://www.facebook.com/WoodkidMusic

Kuka? Woodkid: Run boy run

Mitä? Woodkid nimen takana seisoo 30-vuotias ranskalainen Yoann Lemoine, joka tunnetaan musiikkinsa lisäksi palkittuna musiikkivideo-ohjaajana. Hän on tehnyt videoita muun muassa Lana Del Reylle, Taylor Swiftille ja Katy Perrylle. Kaverin debyyttialbumi The Golden Age julkaistiin eilen. Tänään Rytmibarometrissa kuullaan levyn ensimmäinen sinkku _Run boy run, _joka on soinut myös Palkittu artisti tarjoaa majesteettisen pakomatkan todellisuudesta. Woodkid on ohjannut biisilleen upean elokuvallisen musiikkivideon, joka oli ehdolla parhaaksi musiikkivideoksi vuoden 2013 Grammy Awardseissa.

Häh? Muotimerkki Dior Homme on käyttänyt inspiraationaan Woodkidin Iron -kappaletta ja nimennyt kauden 2013 talvivaatemallistonsa Woodkidin lyriikan mukaan ”A Soldier On My Own”.