Hyppää pääsisältöön

My Chemical Romance: On aika lopettaa

Jenkkibändi My Chemical Romance ilmoittaa kotisivuillaan lopettavansa.

My Chemical Romancen laulaja Gerard Way Helsingissä maaliskuussa 2011 // Kuva: Tomi Mikola

My Chemical Romance on päättänyt lopettaa 12 vuoden jälkeen. Yhtye ilmoittaa hajoamisestaan kotisivuillaan.

”Tässä bändissä soittaminen on ollut todellinen siunaus. Olemme päässeet käymään sellaisissa paikoissa ympäri maailmaa, minne emme muuten olisi koskaan päässeet. Olemme päässeet kokemaan asioita, joista emme voineet edes unelmoida. Olemme jakaneet lavan sellaisten musiikkisuuruuksien kanssa, joita olemme itse ihailleet, ja ennen kaikkea ystäviemme kanssa. Kuten kaikkien hienojen asioiden, myös tämän on päätyttävä ja on aika lopettaa. Kiitos kaikille tuesta ja siitä, että olette olleet meidän mukanamme tällä uskomattomalla matkalla”, bändi kertoo.

Vuonna 2010 julkaistu Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys -levy jäi bändin viimeiseksi.

Mikä oli My Chemical Romancen paras levy? Mikä oli My Chemical Romancen paras levy?