Hyppää pääsisältöön

Viikon kuvissa mm. Von Hertzen Brothers, Juno ja ankeat aamunaamat

Viikon aikana YleX:ssä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Sattumukset ja tapahtumat ikuistetaan myös YleX:n Instagram-tilille.

YleX:n viikon Instagram-kuvat

YleX:n toimituksessa on harvemmin hiljaista. Toimituksessa käy joka viikko mielenkiintoisia vieraita, joiden lisäksi viikkoa piristävät myös toimittajien ja juontajien omat kommellukset. Kaikki nämä tapahtumat pyrimme ikuistamaan myös kuvin ja eritoten Instagram-kuvin.

Toimituksen erikoisin tapahtuma nähtiin tällä viikolla keskiviikkona, kun Von Hertzen Brothers heitti intiimin Studio B -keikan. Studioon saapuneiden fanien lisäksi keikalla nähtiin yllätysvieras... Von Hertzen Brothersien lisäksi YleX:n toimituksessa vierailivat muun muassa uutta soolomateriaalia julkaissut The Rasmuksen Lauri sekä Himoartistihaastattelussa piipahtanut räppäri Juno.

Vieraiden lisäksi Instagramiin ikuistetaan muitakin tapahtumia toimituksesta. Tällä viikolla kuviin ovat päässeet esimerkiksi Von Hertzen Brothersien hylkäämiä eväitä sekä YleX Aamun Just heräsin -skaban väsyneitä juontajanaamoja.

Kaikki kuvat näistä tapahtumista voit tsekata YleX:n Instagram-tililtä!

Lähteet: YleX